follow?oh,my pleasure.

Thursday, August 11, 2011

kisah tikus.






selamat sahur semua!ingat lagi tak dengan tetikus pesen ni?ala,jangan mudah lupe diri.tetikus yang ni lah yang kite gune zaman dulu dulu.aku ingat mase sekolah dulu.kan ade mase sains komputer. *sekola lain aku tak tahu ape name subjek.time sains komputer jek semue berebut nak masuk.ye lah,duduk hostel.zaman dulu budak sekolah memang rare gile lah yang ade laptop ni.mase ni la nak layang friendster,nak gedik gedik kat kampungchat,mespes, dan sebagainye lah.



masuk masuk bilik komputer masing masing carik meja yang ade komputer yang besa gedabak tu.carik yang eloklah.sebab dulu name je bilik komputer.dalam tu memang melambak komputer.tapi 2,3 bijik jek yang elok.kire sape cepat die dapatlah.yang tak dapat komputer sile duduk diam diam dekat kerusi,tunggu yang dapat komputer siap gune.kejam kan?hahah



dannnnn selain dari masuk berebut komputer,ade yang jugak masok dalam bilik tu berebut tetikus.tahu kenapa?kan dulu dulu tetikus ade bola bola dalam tu.memang susahlah nak carik tetikus yang ade bola.sebab hampir semua bola tu ade orang amek.ko ade komputer pon kalau takde tetikus tak payah berangan lah nak gune.haha.dan ofkos,orang yang ade tetikus tu la yang menang.siap bole tuka turn lagi dengan si pemilik komputer tu.dan bagi yang dapat komputer dengan tetikus yang normal,memang rasa hebat gile.haha.gune la komputer sampai habis mase sains komputer.heeee.cool kan budak sekolah?haha








semalam aku beli tikus taw.sebenanye tu je nak kabo.nyehnyehnyeh


2 comments:

iMah said...

aku suke kuar kan bole tu..
xtau ape yg best..
tapi excited bile dapat kuar kan..
masuk balik.. kuar balik.. masuk balik.
hahhahahhahah

miss mush said...

hahahaha.sengal.ko la rupenye golongan yang mencuri bola bola tikus tu yeaaaaa!haha