follow?oh,my pleasure.

Wednesday, June 15, 2011

promosi coklat.

oh hai.12/5/2011 baru-baru ni kan genap setahun aku dan inche kecik menjalankan hubungan sulit.jadi sebagai tanda sayang,*upps tegedik pule. aku nak jugak memberi sesuatu sebagai tande ingatan.tak perlu mahal-mahal sebab aku ni bukan keje lagi pun.cukup sekadar beberape bijik coklat yang aku tempah online.biase orang sambut anny same-same dengan hadiah blabla.aku ni mane nak mampu.aku sayang ko pon da patut syuko taw yayang.hahah!




aku tempah coklat kat SINI. blio ni pembuat coklat.asal dari kuantan na.kalo sape-sape yang tempah dari kuantan blio akan hanta by hand.korang bole pileh nak design mane.and nak tules ape.plus hargenye seriushit murah.sesuaila bagi pelajar yang acah-acah romentik macam aku ni kan.nyanyanyanya





ni la yang aku tempah.




besenye coklat handmade ni rasenye macam ehem ehem sikit.tapi yang aku beli ni tak tipu memang sedap.aku punye coklat putih.dalam tu macam ade kacang-kacang sikit.entah,badam kot.huhu.tapi memang sedapla.tak rugi pon kalo beli.lagipun dengan harge yang murah aku rase memang berbaloi-baloi lah! :D






yummieyh!





coklat yang aku beli ni hargenye rm8 sahaje.temasok kos kurier blablabla sume sekali rm15.murah kan?shhh!inche kecik jangan bace.kantoi.haha!mase aku bank in tu mesin tanak time duet rm5 aku so aku bank in rm20.and inche MN HAFIZ gimme 6 more coklat.ok la kan.takde la macam sesetengah penjual online ni orang masuk lebeh die amek bodo-bodo jek. :)





oke oke.done with the promotion.aku tak dibaya cume rase korang patot cube jugggeeeeh! xD
kalo beli jangan lupe pos sebijik due kat aku okeh!nyanyanyanya







aku tak tahu ape name sebena ince MN HAFIZ.haha!

4 comments:

humirako said...

owhh..patot dok usik2 coklat itu hari

miss mush said...

kehkehkeh.kantoi.

aunnn. said...

ecece co cweet ;)

hey mus aku asyik teringat pasal ko csakap kat wall aku tu, pasal kite share something tuh,. alahaiii rindu kottt!

eheee

miss mush said...

hihi hhihi.ade org rindu.hihihihihih. :D