follow?oh,my pleasure.

Thursday, May 19, 2011

tolong translate kan boleh?

oke.anda bosan di hujung minggu?perlukan lawak jenaka tapi tak tahu nak carik mane?hah,mudah ajeee.bagi yang ade blog atau takde blog anda boleh melakukan ini.haha.korang cume perlu bukak google dan search name ape-ape bende sekali pun.kalau nak bes korang taip name blog lah.tak kesah la blog korang ke,blog kawan korang ke.so aku pon taip la name blog aku.google akan translate selagi terdaye sampe maksud lari teruhhhh.




mule-mule die akan kua macam ni.nampak tak translate this page tu?ha,korang klik-klik kat situ dan die akan translate la page yang korang nak bace.





dannnn.die akan kua macam ni.nampak kat atas tu?google translate.google akan translate segale ape yang ade dalam page.semue ke english.see?sampe description aku pon die translate.haha.jom chomel friends!





scroll-scroll lah ke bawah.tengok yang die translate.dem,sangat terabur bi.haish,google.itulah pentingnya english education.haha.yang ayat aku petak tu memang aku tak tahu ape maksudnye.JAP mate if kite kite friends to mati.deal aa.haha.ape tah yang google merepek.ngehhh.




ok.tu je.kalau korang nak buat,buat la.carikla page yang bahase melayu lagi terabur.mesti keseronokan membace sampe ke tahap maksima.sebab google tak bole translate.haha.






ok.babai!

4 comments:

CintaZulaikha said...

mmg la tader koje....hehehhehhehhe

miss mush said...

haha.kalau bosan bole dijadikan keje. :)

Cik Nathrah said...

sebenarnye boleh je guan google ni tapi kena ubah balik ayat. setakat nak dapat idea tu boleh la kot kan?

miss mush said...

haha.tau xpe.ayat kena betul baru inche google bole translate. :D