follow?oh,my pleasure.

Wednesday, May 18, 2011

menangis kerana lelaki.

semenjak 2 menjak ni adela 2,3 orang kawan aku yang status nye asyek sedih jek.bile aku tanye rupenye putus cinte.lelaki tu da ade perempuan lain katenye.and she was crying like hell.fuh fuh.dasyat penangan putus cinte.


bia aku mati baru die puas hati.


hai kawan-kawan.berbaloi tak menanges sebab lelaki?bagi aku berbaloi kalau lelaki tu tinggalkan kite sebab eksiden ke,sebab dah gol ke.memang akan sedih like sedihgilagila lah kan.tapi kalau lelaki tu tinggalkan kite sebab perempuan lain,berbaloi tak kalau kita menanges,meratap bagai.tak makan nasik sampe kurus *good way to diet actli.ngehngeh. sedangkan lelaki tu sikit pun tak hiraukan kite and die tengah gile bapak hepi dengan perempuan baru die.berbaloi tak?hey,get a life!kite kau canteklah!

aku sendiri penah menanges sebab putos cinte.cinte petame.sedih woo.haha.mase tu kecik lagi fom 3.hari-hari meroyan pasang lagu same ulang-ulang konon-konon lagu mengimbau kenangan.wtfishcat.budakbudakhingusan.
wekkk.haha.malu ingat balik rase nak tampo muke laju-laju.tapi time will heal us.kalau asyek nak dengo lagu same ulang-ulang camane kite nak lupe die kan?so move on lah.

tak payah nak seksa diri dengan buat bende-bende yang tak sepatutnye.kite menanges sampe lebam pun belom tentu die akan datang balik pade kite.and kalau die datang pun sebab die kesian.ko gile ke,buatnye kite buat macam cite kasim selamat tu,kan tak selamat die dengan family kite.hah.

memang putos cinte rase die bapokla sakitnye.yela selalu kalau bangun tido ade mesej. "moning sayang".kalau nak tido "goodnight sayang.mimpi abg/b/papa etc etc." bile da putos cinte rase macam hidup sorang-sorang je kan?kan?kan?ileklaaa.go and get fresh air.pegila bepoye-poye besame rakan-rakan.jangan layan sangat perasaan tu.buat ape yang kite takbole buat selame ni.kenyet-kenyet mate dengan mamat jual burger ke,apeke.tapi jangan nampak desperate sangat.malu.haish.

kalau rase tak bole sangat nak lupekan die,takpe.take your time.tapi stop la menanges tu.tak salah ingat,tapi jangan melebeh-lebeh.nanti jadik meroyan.and don't blame yourselves.it's him yang rugi sebab tak pandai nak hargai kita yang memang sangat berharga ni.kawan-kawan,kesian makbapak kite.penah tak kite menanges gile-gile sebab rindu makbapak kite?memang penah,tapi tak seteruk kite menanges sebab kekasih kan?well,be sure that tuhan nak menemukan kite dengan orang yang much much much better.cume mase tak sampe lagi.


but hey.if you think that your love is so true,go and fight for your right.menangi balik hati dan jiwe rage die.go go go! :D





try hard to forget. :)




kerana dirimu begitu berharga.






3 comments:

kotak hati said...

yeah bebeh.xde gunanya nak nangis sbb lelaki.lbh baek carik lelaki laen.fiza fighting!!!!!bhahahaha

miss mush said...

woah.jangan buat bukan2.tak perlu status laen.wahaha. :P

leeya said...

tq fren :)