follow?oh,my pleasure.

Sunday, May 8, 2011

kerana cinta aku rela...

oh hai!lame xjengok blog.ade yang rindu?ade?ade?ceh,bajek macam ape lah kan.sekarang aku tengah sumatif.dalam kate laen final exam.tu sebab tak apdet.maklomlah,takde idea nak update.otak penoh dengan ilmu.fuh fuh. *kesan stadi last minit.haha

hari ni hari ibu.ramai yang tuka gamba jadik gamba mak-mak mereke.katenye nak tunjukkan kasih sayang pade ibu.mak.umi.mama mereke.kononnye nak tunjukkan mereke sayang mak mereke.ceh.kalo aku tak setuju langsung.sebab?esok luse tuka gamba balek.jadiknye macam sayang mak sehari jek.kenape tak tunjuk sayang mak hari-hari?sebab hari ibu 1hari jek.bukan hari-hari.kan kan.bijak macam elbert ensten.hahah.aku keluakan status pasal ni,kawan aku terase.haha.maapla.bukan nak cakap kat ko.tu pandangan aku.

cis cis.aku nak merepek bende laen sebenanye ni.tesasul pasal hari ibu pulak.hahah.aku nak cakap pasal cinte.semenjak due menjak ni ramei orang becinte,musem mengawan mungkin.haha.lantaklah. *cinte cinte cinte.awww



gambar hiasan.


betol tak aku cakap kite ni becinte kadang-kadang lebehkan pacar daripade mak bapak?betol tak?sape setuju jangan angkat tangan.aku cakap ape yang aku nampak.ade jugek yang aku buat. T.T

1. betol tak kalo aku cakap kebanyakan kite meset dengan boifren gefren setiap jam,minit dan saat?tapi dengan mak ayah kadang-kadang jek.lagi bes cume meset makbapak mase tengah takde duet.kan kan.

2. betol tak aku cakap kite lagi sayang boifren gefren kite sebab kite letak gamba dengan die sebagai default tak kesahlah wallpaper tepon ke,laptop ke,default fb ke,blog ke.gamba mak ayah mase ade hari ibu hari bape jek. *kan korang tuka default sebab nak tunjuk kaseh sayang kat mak.dem.

3. betol tak kalo aku cakap kite lagi sayang kat boifren gefren sebab senang-senang jek nak mintak maaf tapi kalo dengan makbapak,fuh fuh.malu la.seganla. *aku ni.aku ni. T.T

4. betol tak aku cakap kite sayang sangat dekat boifren gefren sampai sanggup berkongsi ape saje dengan mereke.ciom-ciom mereke dengan penuh perasaan tapi dengan mak ayah.geli.geli.geli. *ramai pompuan bile da besa tak ciom bapak mereke.kenape?SEGANLA.AYAH LELAKI.BOIFREN AKU KHUNSA.

5. betol tak aku cakap kite sayang sangat dekat pasangan korang *pompuan especially.* mak suro pakei tudung kite cakap nanti-nanti.bile boifren suro esok jugak kite berubah,pakai jilbab,sarung tangan siap.ape kes?

6. betol tak aku cakap aku sedang buang mase apdet blog sebab esok exam.betol tak?betol tak?haha



no heart feeling.tak payah nak terasa sangat lah.aku bukan point kat sape-sape.sape makan tempoyak,die sendawe bau durian lah.wahaha *aku da ade terbau sikit-sikit ni.haha



currently my fb default.da lame oke.tak payah tunggu hari keluarge pon.wahaha.
*sangat susa nak jumpe abg aku. T.T




till then,tata!




8 comments:

Fadilah Rahim said...

hahahahahahaha.
mus, aku tau dr mane kau dapat idea nihhh! xP

miss mush said...

ha?dari mane pulak?kesah itu takde kene mengene dalam hal ni.hesh

Hunnayh said...

saye rindu :)

miss mush said...

hunny rindu?

CintaZulaikha said...

saya sayang famili saya...suami saya, anak saya..sumerlah kiranya~~

miss mush said...

sayang semua2 jugak.tak perlu hari. :)

pajong pemalas!!! said...

betulh..syg kt mak/bpak time hri special jaa...tpi syg kt bofprnd/golpran klo leh hri2 nk jmpe...klo kt umah kne bebel "diam lh mak presure" klo bopran mrah.."yew syg i salah..mntk ampun bnyk2..." x tau ka klo mntk ampun gn bopran/golpran x dpt ap tpi klo mntk ampun gn mak/ayah dpt phala besar...
dunia2...z
(sntiasa bermimpi...)

miss mush said...

pajong.kan kan kan.aku pn macam tu. T_____T
tapi takde plak aku dok selamat hari ibu hari bape.dulu ade,sebab tongoi2 lagi.sekarang da dewase.da bole pk.kalo nak ucap sayang tak perlu tunggu hari.dulu sumpah rase macam malu nak cakap i lev u kat makayah.pehal tah.sekarang bole suda.da dewase katekan.wahaha