follow?oh,my pleasure.

Saturday, April 23, 2011

terengganu?kelantan?apahal?

semenjak due menjak tige menjak ni banyak pulak aku bace komen-komen,pos-pos bagai pasal orang kutuk pompuan terengganu lah,kelantanlah.apebende lah.hesh,sendirik carik pasal.aku rase kalo dorang buat pos benci pompuan kedah ke,pahang ke memang orang negeri tesebot akan melenting lah kan.bagi aku itu tindakan sangat childish.u know what childish?kanak-kanak.ala,macam budak yang berak dalam jamban tapi tak flush.macam tu la kanak-kanak.kadang-kadang aku pon tak flush juge.haha

apebende.ko marah kat sorang due tapi ko maki hamun kat 1 keturunan.sape tak hangin.kalo ye pon tak puas hati sangat jangan nak tunjuk hebat lah kan mengate-ngate dalam public.ape ko da ade 1 bale tentere berkude laot nak lawan kemarahan kaom kerabat orang yang kau kate?dan belom tentu kaom kerabat ko akan datang dan tolong ko in case ko kene sodomi ke ape ke.ups,sodomi.sori suke pulak pekataan tu.haha.kalau rase tak pueh hati,datang depan muke orang tu.bagi kaki ke,tangan ke,pastu blah la.kalo rase takot,maki sorang-sorang da lah.tak pun buat halaqah.baru rase kuat sikit.wahahaha

apebendela nak buat note,blog bagai.tak pasal-pasal dapat sumpahan dari orang ramai.kan dahhhh.haha.


gamba ni aku amek dari ajriya.marah benor die ni.





7 comments:

keykho said...

hurm..bosan dgn benda ni..dulu luca lucas..pastu fuck sabah..pastu kelantan dan terengganu..mana 1malaysia? hesh penat penat..dorg btl2 tiada otak..hahahahaha..

miss mush said...

haha.itulah.1malaysia pade name aje.ouh,xpenah dengar pulak pasal fuck sabah.sebenarnye dorang ni bosan sangat sebab tu saje nak bikin havoc.haha

Anonymous said...

sabar je la dgn org2 mcm nih.. mcm xde pelajaran n agama.. suke mengikut hati dan perasaan..

buat ajriya..
jgn la menyumpah2 org lain sekalipun kite sakit hati dgn org tu.. jgn la sampai ckp mende2 yg xelok.. ape bezanya dia dgn kite.. fikir2kan la..

maaf.. sekadar mengingati..

ubi said...

tak patot tak patot!..ade ke patot?

miss mush said...

cik anon . tu la kan.pdahal sme pon same jek.kalo ye pon nak mengate tak payahla sampe macam tu sekali.kan da tak pasal2.haha.1 malaysia lah sangat,maseng2 dengan care maseng2.ko kutok aku,aku kutok ko.1 bangse pon tak bole nak together-gether,camane nak maju.

*rase macam ahli politikus pule. :D

miss mush said...

@ubi . tak patot.tak patot.tak patot.patot.upps!syntax error.haha. :P

Anonymous said...

Percayalah.. Tanya mana negeri.. Semua tak suke klantan terengganu.. First dgr klantan trgganu da slack jer.. Tp ade la klantan tengganu y x bangang tp ksian nye bile xmcm diorg da kne pulau lak.. Seriously msk IPT tgk mcm mn org klantan tganu bkawan..