follow?oh,my pleasure.

Thursday, April 21, 2011

berak merata.kau dah tua lah!

dulu aku sekolah asrama.mase tu aku baru umo 13 tahun.mude.setahon jagong bak kate orang-orang tue.otak maseh berseh.suci malah naif.budak-budak kebanyakan baru nak kenal ape tu period,ape tu pad bagai.tapi aku tak.aku cepat matang.kononnye lah.orang kate period awal ni gatal.tapi aku takde la gatal mane.sikit-sikit je.kadang-kadang banyak.

dulu bole dikatekan setiap hari masok toilet ade jek dapat kejutan budaye.kadang-kadang jumpe pad yang maseh merah.ade yang wane itam.cegu marah.warden da banyak kali pesan.barang-barang korang jangan tinggal dalam toilet.kalo nak buang,bersehkan dulu.asrama ni tempat kite tinggal ramai-ramai.bukan korang sorang.kang tak pasal-pasal sebab bende koto tu,ade yang kene histeria.memang cegu sangat marah kalo pasal tu.

penah sekali ade juruteknik toilet datang.toilet tesumbat.mase tu budak-budak ade kelas.cegu cakap kesian juruteknik tu.kene masok dalam loji sebab nak buang bende tesekat.rupenye pad.budak-budak buang pad dalam jamban.kesian.cegu marah lagi.tapi nak buat macamane.budak-budak ni budak berhingus.walao tak nampak hingus tu maseh jelas nampak bodo-bodo pasal ni.samade memang naif sangat atau degel tu aku tak pasti.tapi bile aku naek upper form masaklah ni memang takde.budak-budak da matang.tapi kalo tanye cegu,budak-budak lower form tu memang banyakla kes tinggal pad.takpe,maseh naif.baru period.

sekarang aku kat kolej.common budak kolej paleng mude pon 18 tahun.semue rasenye da lame period.tak tahulah kalau ade yang baru datang bulan semalam.tapi baru-baru ni aku masok toilet.da lame aku tak jumpe.wane merah garang.kalau ye pon nak tinggal bersehkan dulu.kesian makcik cleaner nak kene kutep harte korang.kalau dapat gaji lebeh takpe.die keje bukan nak kutep bende koto tu.bukan.die keje nak bersehkan bende laen.banyak lagi keje yang die kene buat.kesian makcik cleaner.

oh ye.kemaren aku masok toilet nak mandi.sebelom mandi buatla ape-ape yang patot.aku angkat tempat dudok tandas.aku nampak ade coklat cadbury betepek-tepek kat situ.jijik.tak jadik aku nak mandi.geli.pengoto.aaa.macam-macam aku rase nak mencarot.da tahu kau punye harte janganla buat macam tak besalah.toilet tu semue orang gune.nak kate tak perasan takkan lah.tak mungkin sebab harte ko tu sangat obvious.aku tak tahu macamane bole lepas kat situ.ape gaye ko berak entah.nak kate taik kucen bukan.aku kenal bau taik kucen.lagi baik dari bau taik ko.tolongla.sape-sape punye harte tu.tolongla buang.toilet tu bukan kau punye sorang.


wane coklat tu la harte.tak tahu macamane bole lepas ke situ.jijik.




eklas dari budak perasan matang.





4 comments:

xycler phariezst said...

hahaha......i like the cadbury thing....

miss mush said...

jijik oke!grrrr

CintaZulaikha said...

bla baca pon dah terasa nak kuar isi perot..uwekkkss~~gu

miss mush said...

hahaha.kan.kan.jijik gile oke.