follow?oh,my pleasure.

Wednesday, April 6, 2011

seri mahawangsa.bukan merong mahawangsa.

entry ni untuk budak-budak seri mahawangsa.yang laen nak bace,ouh,tade hal lah!kihkih



teman-teman.da tengok video kat atas?hai,tu video kite,eh aku takde dalam video tu,so video korang.mase ni pehh,maseng-maseng happy.korang ingat tak mase awal-awal join tarian?semue buat hal maseng-maseng.sem2 kawan dengan sem 2,sem 1 dengan sem 1.yelah,mostly memang sem 1 lah kan.kitorang cume 4 orang jek sem 2.ayob plak sorang-sorang sem 3.tapi,lepas...






panjat pokok,maen lumpor,semue kamceng.alah,kire macam adek beradeklaaa konon.semue pon cakap jadik tak tapis.semue pon jadik sporting.baru sedo rupenye semue sekepale.lepas tu takde dah nak lepak aseng-aseng.semue lepak 1 tempat.takde da istilah ko sem 2,ko sem 1.semue same.semue da bole bergurau-sende bertepok tampo bertendang-tendang bernyanyi-nyayi.(fuh,1 napas).

kite semue menari dengan begitu besemangat.walopon sebenanye takla semangat sangat.sekado cukop syarat jek.kami-kami yang kayu batu papan besi ni sebenanye malu gile tahu tak nak menari dengan korang-korang yang lembot macam guni tu.tapi buat tak malu sebab nak kutep jam kredit.memang tu tujuan asal.tapi lepas kenal korang-korang,kami rase serunok gile ah menari.kadang-kadang rase macam noraniza idris.

sebelom pegi menari tu macam-macamla aktiviti kite buat sekali.nak gi makan pon sekali,macam-macamlah.kononnye da kamceng sangat kan.siap bole pegi mandi kolam ae panas ramei-ramei lagik.ah,indahla konon.






kite rapat sampe lah hari pertandingan tu.naseb baek semue oke mase tu.kan.kan.serunok mase kat sane.walopon dengan baju tak chantek,prop xde,kite hepi.sebab..entah.sekurangnye aku la yang hepi.sebab dapat jalan-jalan dengan kawan.jao tuuuu.






dan kemudian lepas tarian.aku ingat lagik sam cakap.

"hey,nanti ade tarian lagi kite masok taw."

heh,yelah tu.yogen plak cakap.

"keep in touch taw!"

oke cik yogen.


dan lepas cuti ade makan3 dengan inche ganesan.kite overnite lagi.and tu la last time seri mahawangsa hangout together.






sekarang maseng-maseng da buat hal sendirik.sebab?entah.aku rase the senior-junior thing lah kan.korang defend batch korang,kami defend batch kami.padahal  macamlah selame ni kite semue 1batch.tapi mase tu masaklah tak macamni.lagipon kite selalu besame mase tu.so hal-hal macam ni tak simpan dalam.tapi sekarang aku macam da tak kenal korang semue.rase macam aseng gile tahu.entah.korang tak rase kot.sebab korang da dapat other dancers yang jauuuuhhh lagi lembut lemah gemalai dari kami kayu batu besi ni.so,lantaklah kan.asalkan maseng-maseng happy.

cume





cume..





cume....




aku nak korang tahu,video seri mahawangsa yang aneh tu maseh dalam simpanan aku!kehkehkeh
http://www.emocutez.com



rase malu bile tengok balek.malu.malu.malu.maluuuuuuuuu.

http://www.emocutez.com



okelah..





semoge semue hepi dengan kehidupan maseng-maseng. babababababai..:D





6 comments:

Miz Novexx said...

bestnyer dapat lepak ngan membe, Miz skang busy ngan exam rindu giler nak shopping ngan membe... huahuahua :(

miss mush said...

ni kenangan dulu la miz.sekarang da xde da.maseng2 dengan dunie maseng2 da. :)

!♥!QiSt!♥!! said...

haah..kenangan lama xkan dilupa dear...:)
sangat sweet mase 2..setiap hari prktis smpai xmo2 balik..

miss mush said...

penat gile dan seronok.malu gile kat melake tapi seronok.kenyang gile makan pizza tapi seronok.semue seronok.just have a happy life u'olls! :)

zakhirin_z25 said...

when us frens we always be a fren,
when we are dancer..we always be a dancer..

miss mush said...

wish to be as close as before.but seems to be impossssiiibbllleeee.