follow?oh,my pleasure.

Wednesday, April 13, 2011

rajin betul korang ni.

hai hei hoi.
salam 1 malaysia.

rajin betol korang kan.rajin ape?rajin mengupdate macam-macam-macam dekat fesbuk.cuntuhnye.


***

rajen.hari-hari pon tuka default kat fesbuk.oke-oke,nothing to do wid me.but yelah,just wondering.kenape perlu tuka default hari-hari?

memang aku tabik toing-toing lah kan orang yang rajen uplod gamba then tuka default hari-hari.rajen menunggu gamba teruplod.(mungken intenet mereke selaju bunyi).entah,lantaklah.cume wondering.mesti korang ade banyak gile koleksi gamba nak tunjuk kat orang-orang kan?

tapiii..kenape xbuat album jek?tu yang aku wondergirls.haih.

***

upps.status pon same.maseng-maseng status kat fesbuk nak emo-emo nak carut-carut.status kalo bole dikeluokan 1minet sekali.i wonder whyyyyyyyyyyyyyyy??!mungken itu menunjukkan mereke banyak idea.em,ok.coollll.korang memang rajen dan banyak idea.aku kagom.cume janganla asyek nak mencarut aje.sekali sekale kua la status bebunge-bunge siket.

***

lagi,rajen betol menuka status relationship kat fesbuk.arini married.esok divorced.luse in a relationship.tulat enganged.and so on.selalu nye kalo gado la.mesti teros tuka.punye la nak tunjuk kat 1 dunie korang gado.haish.rajen-rajen.padahal nak menuka status tu ade banyak step juge.rajen.

***

kalo couple pulak taim bahagea penoh wall sang kekaseh dengan *hati-hati bagai.kalo gado,macam-macam ayat gado kelua.sebenanye tingin jugak nak berlovy dovy dengan sang pacar.tapi die pulak xminat.lantaklah.haha.konon-konon nak tunjuk kat 1 dunie tahu korang bahagea.kalo taim gado nak 1 malaysie tahu jugak.ape ko ingat ko artis?haha

***

ha,ni yang best.yang ade blog pulak update jek blog tros publish kat wall.konon-konon nak suro orang bace.siap ade fan page bagai.ape ko ingat ko blogger terkenal?citpooodah. (bukan korang jek.aku pon.haha)

***



oke,cukoplah aku senaraikan kerajenan fesbuker semue.ni sepanjang yang aku tengoklah dekat wall aku.kehkeh.peace yo! (^,^)vv







i am the busybody person.hahahaha





4 comments:

~emi~ said...

haha..terasa dowh! tang update status n default tuh.haha.kau pon sama lah...;p

THE KUCHALANA said...

haha,boleh tahan terasa tu kahkah

miss mush said...

emi . hahaha.tu la pasal.aku pon ade jugak yang macam tu.tapi default tak tuka hari-hari oke.tettt!hahahaha



kuchalana . hahaha.terasa?terasa?yes!bejaye!bhahahahaha

Raihana Izzati said...

tahap panas bontot tu blh la 1/4.

suka kjap ada default,kjap hilang default.

pastu tiba2 deactivate.jabgi org tag application bagai.LOL