follow?oh,my pleasure.

Tuesday, April 19, 2011

kawan kantoi gambar bogel.

hai hei hoi.
salam 1 malaysia.

lame suda tak jenguk blog.gara-gara culture shock dengan tumblr.wahaha.maaf na.orang kampung.memang lambat siket nak taw pasal mende-mende kompute ni.oh ye,tadi mase balek kelas aku besame rakan dikejo anjeng.fuhhhhh!lari mengalahkan ahli sprint mexico.semue belari dengan penoh gaye.padahal anak anjing je pon.haha.

oke,tu bukanlah point utame entry ni.hari ni aku nak share 1 cerite yang aku rase agak,err agak menakotkan lah.semalam,eh semalam kot.tak pun kemarin.aku tengok-tengok talipon kawan aku.saje je,nak godek-godek henpon mahal.dengan tanpe ragu-ragu aku bukaklah dekat gamba.lagipon die takde plak cakap tak bole ke ape kan.aku pon tengokla satu-satu gambanye.ok,ade gamba dengan boifren.rapat.dekat.alah,biaselah tu.darah mude.(ayat bekap diri.hahah).lepas tu kan..

menyirap naek darah aku.bukan menyirap sebab marah tapi sebab tekejot.tak sangke aku.memang sangat tekejut.setakat gamba dekat-dekat bagai okela kan.aku bole terime.ni sampe gamba maseng-maseng bo*** ni ape ce?siap ade gamba tido sekali.makaih.sumpah aku tekejot.macam dalam cite omputeh tu.aku pon taktaw nak cakap ape.tros aku tutop dan pulangkan talipon tu pade tuannye.tapi sempat jugak aku gigi biru gamba tesebot.hahaha!

aku nak share gamba ni bukan sebab nak malukan.cume nak tunjuk.heeee.korang kene janji taw tak copy gamba ni!

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

tengok.penoh manje oke mereke!



hoho.ape korang pike ni haaa? :P



mengantok.maaf entry sampah sarap.









3 comments:

~emi~ said...

hahaha..mengong ar. aku ingat btol tadik...

miss mush said...

haha.kalo betolllllll.heee.hahahahaah

CintaZulaikha said...

dah agak dah...huhuhu~~mmg seksi 2 eko tuh berpelukkan..