follow?oh,my pleasure.

Friday, March 4, 2011

tag from kieko!

hai hei hoi.
salam 1 malaysia.
aku dapat tag lagi dari si kokok chomel.
sini nak bereskan. :)

***Tag Pertama***

1. sila beritahu nama penuh kamu. tidak kisah sampai nama datuk, moyang kamu.
and my name is Musfirah binti Mohamed Yusoff bin Mat bin Deraman.
name dalam ic is Musfirah binti Mohamed Yusoff jek. :)

2. kamu suka warna pink tak?
pink.pink.pink.
dulu tak suke!sangat-sangat menyampah dengan warne ni.maklomlah,dulu jiwe kental.mengalahkan jantan.(kononnye lah).sekarang da ayu.lembot jiwe rage.
I LOVE PINK!
tgk my page pon pink. :)

3. kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ini, apa kamu nak cakap dengan dia?
hai kieko!
lame xjumpe!
jom belanja makan kat tepi sungai.
i miss Tepi sungai. :(

4. siapa paling comel, maher zain atau kamu?
dalam about me pon da cakap aku comel.
so,jawapannye mestilah aku.ngehehe
maher zain kachak!
saye comel.hahah

5. mana lagi sedap? kek atau aiskrim?
i prefer aiskrim.
boleh menghilangkan dahage jugak.
mcflurry.sunday cone.emmm.
yummy!

6. bila tarikh lahir si pemberi taggie ni? (kalau kamu ingat, kamu memang hebat)
selepas di selidik kat fb.

17 septemberrr!haha

7. ain maisarah, siapakah dia? 
ain maisarah adelah seorang wanita yang berjiwa kuat.
seorang yang mempunyai jati diri yang teguh.
seorang yang.yang.yang.ahhh.da lah.
sape blio?

8.ceritakan sejarah kamu membuat blog, ikutlah sampai perenggan pun.
emm.sejarah ye.
entahlah.mase tu ecah datang umah.mase tengah borak2 sebelom tido tu die becetire pasal blog2 yang die bace.die kate die banyak habeskan mase2 bosan dengan bace blog orang.then die tanye.
"ko tanak buat blog ke?"
esoknye jugak lepas die balek tu aku buat blog.
hahaha

9. apabila harijadi kamu, kamu nak saya(pemberi taggie ini) beri apa pada kamu?
emm.kiekooooo.(dengan gaye paleng gedik.)
nak dslr satu.saaaaaattttttttuuuuuu je! xD

10. taggie ini ada 10 soalan jadi wajib tag 10 orang ye!
okok!


kamu memang cool dan rock la kalo jawab ni tag :)


***Tag Kedua***

a) single, already taken or having a crush?
taken.bhaahahahah

b) nama gf/bf?
mohamad taufik mohamad saad.
weew!

c) agak-agak umur berapa mau khawin?
thehehehehehe.25.aww.awww.
selagi ko xkeje kite takkan kawen gatot!

d) tema perkhawinan?
em.simple but nice and adorable.wah3

e) beza sahabat dan kawan?
kawan selalunye just for fun.
but sahabat for everything.
suke.duke.sedeh.gembire. :)

f) siapa sahabat anda?
ramai!tak terkira!insyaallah. :)

g) tulis seorang sahaja true friend korang?
erk.myself is my true friend!

h) sila upload picture korang yang paling buruk! 


nah hamek!
haha.
kelihatan sangat hodoh ketika ini.
ketika lain comel siket.ngehehe

i) sila upload pic korang yang paling cantik/hensem!


i love this pic.
why?
ramai cakap chantek.
hahaha.
miya cakap macam orang bekerjaye.
fahim cakap macam kucen parsi.(emm.konsider pujian lah!haha)

j) sila tag 5 lagi rakan anda
myamonicawall


yeah..siap. kepada rakan-rakan saya yang telah di tag minta jawab dua-dua soalan ok?
selamat menjawab! hehe







p/s : doing this tagging2 thing is very the penat taw.ngee~



6 comments:

Prospektus said...

kne wt ke???xbuat xbole??leceh la..huhuhu

miss mush said...

haha.buat jugak!klo tak tanak kawan!

keykho said...

yeahh!!!! bonecheats berjaya menjawab dengan gemilangnya! hehe..

rindu tepi sungai?meh la tido kat d MU..tak kisah..saya belanja..tpi jangan minta DSLR dgn saya!! ahhhahahaha....

miss mush said...

hahaha.cancel lah mintak belanja tepi sungai.nak dslr!hahaah.next sem akan ke dapur manchester united jugak.back to summer.HAHA

Nier Zecter said...

err...kena buat ek..haha
tengoklah :P
tp panjangnyer..haha

miss mush said...

sampai ati tanak buat.awak punye kite buat taw.taw.taw.(gedik.haha)