follow?oh,my pleasure.

Monday, March 21, 2011

contest cik beba.mimik muke mintak lempang.

hai hei hoi.
salam 1 malaysia.
hari ni nak masok contest pulak.
di tag oleh miss maria edema.

nak taw lebeh lanjut pasal contest ni sile klik SINI.
hah.klik jangan tak klik.sape klik die cowmewlll. :D

syarat nak join mudah senang dan easy as simple as ABC.

jadik follower. klik-klik.follow!
copy-paste link blio. klik-klik.paste!
dan banner. klik-klik.dan ni lah cik beba.penaje utame contest.


***

okeh.gamba mintak lempang petame.eww.eww.jangan muntah jangan sembelit.

aku pileh gamba ni dan gamba ni patot menang sebab ni gamba petame aku pakai shawl macam hana tajima.well,mynameis hana tapora.bhahaha.ini untok menunjukkan bahawe hana tapora bukanlah seperti hana tajima yang lemah lembut itu.hana tapora is me!haha.perasan nak jadik macam hana tajima sebenanye.=.=


gamba kedue.oke.bole muntah.dan sediekan tangan yang kuat untok melempang.



gamba kedue di amek dalam toilet.wah3.gamba ni patot menang sebab..sebab..aku ni bakal penolong pegawai perubatan.insyaallah.so nak membantu orang kite kene la menyelami perasaan pesakit dulu.dan muke ni cik maria edema cakap macam pesakit kusta.err.err.muke pesakit chantek lagi!haha.aku sendiri rase nak bagi penampo kat budak ni.sape tah.eee

***

oke.itu adelah antare 2 gamba mintak lempang dari aku,hana tapora.takde dah gamba laen.semue cun-cun.bhahaha


sini aku nak tag 4 orang.



korang kene join ni!haha




tarekh tutop 1 april.april foooollll!ngehngeh
gudlak!







2 comments:

ellia zahara said...

hai dear!! akak dah view dan..tapi dek dah masukkan link ni dalam komen entry contest cik beba x?? hee..kalau dah insyaAllah senang cik beba nak tgk chek nanti..btw, tq so much join ok!

miss mush said...

sudah!hehe.u welkam.