follow?oh,my pleasure.

Saturday, March 26, 2011

buruk sangat ke header aku?

hai hei hoi.
salam 1 malaysia.


fuh.penat edit gamba.nak buat new header untok si boncet ni.mane taw header lawo-lawo dapat tarek seribu juta follower ke nanti.wah3.

tapiiii.dah penat-penat edit sampe mengalir peluh di dada yang bidang berbulu ni,last-last tak tukar pon.biaq pi lah.huhu.burok pon buroklah.blog aku.kau ape kesah.grr

ni antare yang aku nak tukar.


1st.

ini nampak gile glamer gile.beso-beso gamba aku.ahh,kensel.



2nd.
haha.ni aku paste gamba baru kat gamba lame.aneh pulakkk.



 finalllyyyyy.
oke.fine.now back to original.takde idea laaa. T.T
alamak kantoi printscreen.




kasian boncet.tsk tsk tsk.takpelah.bia header burok.asal blog ade isi.walopon siket.thehehe. *ayat sedapkan ati. =.='


oke,tu jek nak merepek.babai!




burok sangat ke header aku ni? T.T




14 comments:

Niena said...

huhu , mane ade buruk header awk . lawa je . sape kate burk ? tah pape , chill k :)

miss mush said...

huhu..tapi tak selawa yang die kot.sebab tu die kate burok. :( tq nina.

Miz Novexx said...

lawa je header awak.... kalo ada orang kutuk, cakap je "blog aku bukan blog kau"... hah senang citer, ngeheheh ;)

miss mush said...

haha.betolla tu.tapi nterase jugak. T.T

Miz Novexx said...

rilex la, its ok.... PEACE ('',)

miss mush said...

thanks! :DD jage lalalalat baek2! :)

Tulip Putih said...

sape ckp header awk buruk..ok jela..header xdek peranan pn..just kite pny suke suki je kn..chill k babe..:)

miss mush said...

yeah.memang.tapi nak jugak chantek2 macam org laen.wuwuwu.

ziera.jamil said...

chill k,,jgn sedih,,
pdulikan org ckp pe,
dyowng jelez kot,,bese la 2,,:)

miss mush said...

yeah.tu betol.sebenanye tak kesah pon orang cakap ape.blog kite bukan blog die.hee.tq ziera konteklens. :D

THE KUCHALANA said...

dah ok la tu,nak lawa macam mana lagi?kahkah

fana dean said...

dari aku tak edit terus header. kau membuat aku berasa teruk disini mus! lol

miss mush said...

kuchalana : nak bagi hot hot da bomb.baru meletop makkk!haha



fana : no la fana.at least ko punye original.aku ni edit2 sndirik.huduh plak tu. T.T

tapi bialah.blog aku.haha

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily
Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 