follow?oh,my pleasure.

Wednesday, February 9, 2011

seks...i

hai hei hoi anak-anak.
salam 1 malaysia.
apa khabar?
saye disini maseh dalam keadaan demam yang agak2 bole tahanla.
sore saye serak.umpame suare ella.
wah,seksi.aww.aww

bercetire tentang seksi.
ape pendapat korang tentang seksi?
adekah ini seksi?




atau ini seksi?




bagi aku due2 pon xseksi sebab bukan aku yang jadik modelnye.haha
orang kate seksi tu subjektif.
pakei baju kurong,pakei jubah pon org kate seksi jugak.


tanye lelaki.which one jadik pilehan?


adedei,adek manes.
kalo da pakei baju nampak segale lurah dendam tu,xseksi apenye.
mungken besopan bagi mereke.
hemm.entahlah.

tren sekarang ramei amek gamba seksi2.
nampak lurah bagai.
kenape?
sebab chanteklah.
ce kalo laki yang amek gamba macam tu.
wek,muntah ijooo.


sape tegode angkat tangan!hahahaha


orang kate pakei seksi antare sebab musabab pompuan jadik mangse rugol.
betol ke?
sebab ade suare2 yang cakap,pakei purdah pon kalo da namenye lelaki,merugol jugak.
ye x?
entahlah.

betol jugak.
sebab belom ade kes pompuan rugol laki sebab geram tengok laki seksi.
ala,macam yang kat atas tadi tu.
hahahaha

opinion aku bebeze.
yang pakei seksi maut tu bukan dirugol.
tapi menjempot.
taw menjempot?
seksi maut ok.
macam ni.


sori fasha.i lev you soooo much.hahah


well hey,betudong pon sebenanye seksi.
kalo xikot care yang betol.
aku pon menyempang sebenanye.
tahla bile nak betobat.
*menggeleng-geleng kepale.bukan headbanging ok.

sekarang tren betudong sme nak ade bonggol unte kat atas kepale.
nak kate chantek sangat,idokle.
tapi chantek jugak.
ngehngehngeh


this is what we call oooovvvveeer.macam alien da kelihatan.ih


macamane pompuan betudong bole jadik seksi?
bile kite pakei tudong,tapi pakei baju yang xseswai.
ketat.jarang.etc.etc
hemmm.aku pon macam tu.
*geleng-geleng kepale xberenti.



jangan tiru aksi ini dirumah.ngehngeh

nak taw?
org kate badan pompuan mengandung seksi.
betol!
yang ni aku xnafikan.

aku penah tengok spupu aku.
seksi wooo.
even die just wearing baju kurong.
tapi memang nampak laen.
seri wanita mengandung kot. :)


mase mengandung,xpayah pakei seksi2 pon memang nampak seksi. ngeoww!


pi mai pi mai,sebenanye seksi seksu ni hak maseng2.
korang nak pakei ape,pakeilah.
xde kene mengene ngan aku pon.
(cume nanti jadik ape2 jangan salahkan pihak laen.)
ini cume sekado nak bekongsi rase.

*da ini yang telintas kat palotak.aku tules.kalo xtules,watpe berblog.ye dok?ngehngeh

maaf andai entry ini menggures menghires hati nurani anda.
tulesan ini penteng untok saye.awak.dan die.
sebab kite semue maseh xsempurne. :)

(ade org bace ke blog merepek ko nih!)





p/s : jangan ikot artis.artis seksi xpe.ade jawapan.demi tuntutan kerje.kite?kite?jom jadik artis lah!haha


8 comments:

nuRaisha Azmi said...

yeah kita kita pun sexy apaa
HAHAH
:)

My wealthy~ said...

Ha,ada pnambahan info.Pngakuan dr sorg laki,kdg2 yg pompuan btudung elok,kdg2 pakai tlekung nlk dr surau pun kne rugul,tau dok nape?bcoz..bila diorg da trasa 'nak' sgt2,tp xde 'tempat nak dituju',diorg akan cari benda yg paling mudah nak dpt.Kalo time 2 ada pompuan yg nmpk lemah je,yg nmpk xleh mlwn,xkisahla tgh pakai tlekung pun,jadik...

Mean,jgn bg pluan utk kita jd mangsa.jgn jln sengsorg.
blajo seni pertahankan diri,dpt basic pun jd la...
skian sajak dr saya,
time kasih. =D

me ~ mush said...

aisha : yeah.kite memang seksi.bhahaha

me ~ mush said...

itu kalo xde pilehan.kalo ade pilehan xkan die carik yang betelekong dok?ala,ade tekwando pon klo kene attack betepok betampo jugak.hahah..untok lebeh selamat bli lah perfum sembo2.mudah dan senang.ngehngeh

Jurr Loosy said...

gilo la ang ni.
haha..best!
terase ak..sok ak nak potong rmbut ar..
xmo da bonggol unte.

Mya.. said...

hahahah..nak tahu x smthing?? akuu palingg sokongg entryyy ANDA

HARAPP MAKLUM...

me ~ mush said...

juren : hahaha.ober lalu ah nak potong rambot.aku pon bebonggol jugak.haha..janganla terase..janganla.janganla.same2 change oke.for the better.huhu

me ~ mush said...

miya : haha.gilooo..mekasehla.elaon abes da.nnt dapat elaon aku blanje coki2 sutir.haha