follow?oh,my pleasure.

Sunday, January 23, 2011

perempuan boleh.lelaki.JANGAN!

hai hei hoi.
salam 1 malaysia.
arini kite becakap pasal ape yang perempuan biase buat tapi laki jarrrrang buat.
bole kate zero lah laki buat.
emm.ye kot.zero kot.haha




ape korang pike bile tengok gambo perempuan macam ni?
biase je kannn.
nothing yang nak di pelekkan.
tapiiiiiii..
cube bayangkan yang melakukan ini adelah LELAKI.
pelek kan?hahahaha
tu lah untongnye jadik perempuan.  xD

perempuan kalau berjalan dengan rakan-rakan dan taulan sambil bepegangan tangan.
itu biase.
dah lumrah perempuan memang penyayang.
tapi kalau lelaki.
mesti ade yang akan memandang serong pade mereke.
mesti ade yang cakap mereke gay.
betol x?ngehngehngeh



tengok ni.pelek kan?hahahahahaha

ini kerane memang da semulajadi laki ni memang susa nak tunjokkan kaseh sayang.
lebeh-lebeh lagi dengan kaum sendiri.
bukanlah bermaksud mereke tak sayang.
cume care mereke menunjukkan kaseh sayang berbeze dengan perempuan.
maklumlah.mereke kan terkenal dengan sifat gagah.berani.
takkan nak kua pegang-pegang tangan kot.
malu la derrr..haha

cume kan.
yang pelek kenape ade segelintir maknusie bername lelaki ni yang bole berdampingan dengan lelaki.
ape da xde perempuan ke dalam dunie ni?

hai.lu tanak yang malaysie yang arab pon ade.
murah jek kos kawen ngan org sane.
chantek plak tu.
tapi mereke lebeh memileh untok bersame kaom sejenes.
ish.masyaAllah.
tsk.tsk.tsk. (nada kesal sambel geleng2 kepale)




hah.tengok ni.jangan lupe tengok jari boifren2 korang na.haha


menurut info dari inche tuah.

mr.gay ni orangnye baek sangat.
depan orang ramailah.
meaning dat die kalau depan perempuan sangat suwit.
very the gentle lah kan.

tapi jangan terpengaroh sangat.
takot kang korang terpileh yang gay.
haru nokkk.
haha.

lagi kan.
ape yang perempuan bole buat lagi yek.

kami-kami bole tido sekatil.seselimot.sebantal dengan kawan sejenes.
lelaki kalau buat memang akan dipandang serong senget puseng2 la kan.huhu
tingat plak cite cegu rezza mase aku fom 1.

mase tu die jadik warden kat mrsm mane tah.
die tengah carik-carik orang yang ponteng prep.
kemudian kan,die masok 1 bilek yang mencurigekan,
lampu tutop.kipas bukak.

nampak ade org dalam selimot.
die dengan garangnye bukakla selimot tesebot.
taw ape ade?hahaha

2 orang student LELAKI dengan hanye pakei spende semate dalam selimot tu.
hahahahaha.
pojek mase prep.xgune.

tros cegu reza tarek salah sorg pastu suro explen.
dengan konfiden die menjawab.

"ala,ringan-ringan je cik."

hahahahahahahaha.
pemberani betol budak itu.

xpasal-pasal kene tendang dari sekola.
ha.kan seronok.
ringan-ringan sampai kene buang.
haha.



perempuan da tue pegang-pegang pon ok.no worries. xD


oh ye teman-teman.
mr.gay ni xsemestinye yang lembot-lembot taw.
yang ganas-ganas.gengste-gengste pon ade taw.
ade antare mereke ni jadik gay sebab serik dengan chenta perempuan.
(hesh.kalau ye pon janganla jadik gay.kamu ini)

katenye perempuan tak memahami mereke.
lelaki lebeh memahami.
so tejebaklah mereke dengan chenta songsang.
tsk.tsk.tsk.(sekali lagi menggeleng penoh kesal)




mungkinkah?oh tidakkkk!



lagi info inche tuah.

kalau kite jumpe lelaki tu jenes suke geget jari.
haaa.kemungkinan beso die ade sejarah silam.
taw sejarah ape?
sejarah diliwat.
hahahahahati-hati na behadapan dengan org begini.
xsemua,kemungkinan.
so kemungkinan jugak die akan menjadi gay kan?
bukan aku cakap.
inche tuah cakap. xD




p/s : sekadar penulesan tanpe cegu bm. :)





4 comments:

Mya.. said...

hahahaha..nk tgokk jari amirul aminn jugakklaa nnti..btw..good infoo ebb!

bonbonboncet said...

haha.tengok jangan tak tengok.tq!

zulaikha said...

owh..tdk stuju d c2..
llaki pn besela pgang2 tgn n cium pipi..
daku slalu tgk..isk3..
tp yg laen2 stuju....bgus2..tsirt dr yg tsurt...^^

bonbonboncet said...

tapi org xpenah tengok.so,xstuju!ngehehehehe