follow?oh,my pleasure.

Saturday, May 19, 2012

girls day out!

assalamualaikum.


kelmarin 17 mei 2012 tiba tiba cek dalam akaun Affinbank ada duit.durian runtuh katanya.jadi kami yang kebosanan ni mula la mereka jalan cerita untuk menghilangkan kebosanan yang melampau.dengan mengajak beberapa orang sahabat sekapal,maka terjadi lah satu episod cerita cuti yang oh sem! :)



dengan tanpa perancangan rapi,call cik lia tauke salon merangkap juga tauke kereta sewa.jyeah,sewa untuk setengah hari.where to go?padang besar.it's a girls day out.konon kononnya balik dari padang besar nak menyinggah gua kelam.mandi manda sana.so apa lagi,bawaklah pakaian! :)











macam biasa,aku memang jadi pemandu tetap pun kalau keluar dengan si ika nih.tapi takpa,gua suka drive.hew hew hew.perjalanan ke padang besar makan masa err err.entah.disebabkan terlalu asyik membeli dan membelah di sana maka sekeping gambar pun tak terambil.lagipun padang besar tu tempatnya panas.maka memang buang tabiatlah kalau tengah tengah panas nak bergambar kan.hew












dah panas panas mandi peluh kat padang besar.tukar driver dan piuuuu!terus ke gua kelam.tukar tukar baju and cebushhhh!berenang renang anak dalam air yang dalamnya memang langsung tak boleh melemaskan sape sape.paling kesian mira lah.orang suruh bawak baju tak bawak.kan dah terpaksa jadi jurugambar.kakaka






manusia paling kesian tak dapat mandi dah kena penyakit kuning.hahah







lepas siap siap mandi dalam pukul 6 petang tu,then perut tiba tiba kriuk kriuk macam bunyi bawang goreng mi sedap.drive balik dan lalu jalan kuala perlis.tiba tiba idea keluar. "jom makan kat kuala perlis!" dengan tanpa ragu ragu driver pun pusing.yeayyyy.makan besar! :D











macam macam gaya buat depan makanan.katanye ada orang tengok.takpe,buat jakun sekali sekala.lepas ni tak pergi dah kann.haha.siakap tiga rasa,sotong celup tepung,kerang bakar,tomyam seafood,telur dadar,PETAI BAKAR,air satu jag.erk.alhamdulillah!terima kasih ya Allah.kenyang sangat. :) semua sekali rm80.tong tong aa ramai ramai.maklum lah,nak harapkan satu kepala payung memang takla kan.tunggu kerja nanti aku belanja okeh!hewhew























cer teka apa ni?hewhew






TERIMA KASIH YA ALLAH sebab lancarkan perjalanan kami.terima kasih semua sebab sudi join plan yang tak ter-plan ni!dan sekarang aku sedang tak sabar untuk ke sarawak.semoga plan berjalan lancar.aamiin! :)









1 comment:

♥e'in♥ said...

seronoknye.. hehehe..