follow?oh,my pleasure.

Tuesday, November 29, 2011

rumah.



ini rumah aku.
tempat aku membesar.
dari kecil tapak tangan sampai sebesar kaki gajah.
rumah aku kecik tapi takde lah kecik sangat.
rumah aku besar tapi takde lah besar sangat.



rumah aku.
biasa biasa aje.
dulu lain sekarang dah kena touch up sikit.
still saiznya sama.
rumah teres,mana boleh nak besarkan.
cuma yang beza sekarang banyak pokok bunga.



saiz rumah tak penting.
yang penting isi dalam nya.
1 big happy family?
sebenarnya takde lah happy sangat.
dan family aku takde lah big sangat.
kadang kadang sangat happy.
kadang kadang sangat TAK happy.
so-so.ini serius.



sebelah kanan rumah aku.
rumah mak angkat.ARWAH mak angkat aku.
rindu aku pada dia.
mak aku kerja,dia lah yang jaga aku.
dari kecik sampai 17 tahun.
lepas aku spm,dia pergi.
tak sempat nak gurau gurau.
masa tu aku bodoh alang.sedih ;(
al-fatihah untuk arwah.



sebelah kiri rumah aku ada kawan.
masa kecik rapat macam belangkas.
nak keluar wajib telefon dulu tanya nk pakai baju apa.
baju kena sama.baru comel.
tapi sekarang masing masing dah besar.
nak nampak kelibat pun susah.
kalau teserempak rasa malu pulak.heww
hai kawan :)



sebenarnya aku nak cakap satu je.
sekejap je lagi cuti sementer.lama.
so boleh balik.
cuti lama lama nak buat apa yek.hurmmm
k lah,bye.






tuan rumah.







.may die of boredom soon.






2 comments:

CintaZulaikha said...

bestnya duk umah bawah..umah saya tinggi menjulang, tp still best..

great mush said...

@cinta zulaikha : haaa?rumah apa tinggi menjulang tuu?saya nak rumah tinggi tinggi.syok apeeeee. :D