follow?oh,my pleasure.

Wednesday, November 30, 2011

rabu bisu.

alhamdulillah.






bersyukur walaupun tak sehebat mereka mereka yang hebat macam albert einstein.bagi aku kalau dah lulus tu pun dah kire hebat gila.hahaha.terima kasih jugak kepada rakan jenayah yang mana pointernya lebih tinggi.anda katang. :D





p/s : kepada semua.T A H N I A H ! terima kasih Allah sebab semester ni takde yang kena repeat. :)






.selamat hari rabu.

4 comments:

CintaZulaikha said...

walawehhhh. tahniah..bukn seng tuh nak kumpul A camtuh..huhu

great mush said...

@cintazulaikha : thank you.alhamdulillah.sebenarnya kalau dah lulus pun syukur sangat tahu.asal tak failed cukup sebab exam baru ni memang membunuh.huhu.

Teenager Housemaid said...

congrats..;)

great mush said...

@teenager housemaid : thanks :)