follow?oh,my pleasure.

Saturday, July 2, 2011

from winter back to summer.

assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca yang budiman dan yang acah-acah baik belaka.apa khabar?diharapkan sihat-sihat saja hendaknya.




aku sekarang ade di kolej.dem cuti sudah habes dan rase sangat lah sekejap cuti baru-baru ni.rase macam nanak ballik kolej.nanak.nanak. :( kalau dulu aku duduk kat hostel yang gila babeng punya heaven dengan ekon sekarang aku berada di sini.





nampak tak alamat tu?sapa-sapa nak hantar surat cinta boleh lah.kuikuikui.





ini tempat aa panas gila.rase macam hari-hari pegi sauna.tapi takpe kami semua da imun dengan kepanasan.cuma beza sekarang blok lain.takdelah panas mane.kalau dulu tengah tido pun badan kite akan nampak macam baru lepas berjoging.berpeluh-peluh.ini fakta bukan auta.betul.tak tipu!



aku dah masuk semester 4.tahu?empat.rasa macam sekejap sangat masa berlalu.baru semalam kena sembur dengan senior sekarang dah senior.woahh.rasa macam hebat.tadi jalan dekat dataran budak junior ramai-ramai.



assalamualaikum kakak!



hebat kan?hebat kan?wawawawa.esok-esok dah qualified dah boleh keje.so sekarang da bole pike pasal kawen lah kan.ehem!




oke tu je.babai!





esok mule keje petang.wiwuwiwu.bisa tidurrrr.wawawawa

4 comments:

humirako said...

semekom akak!!!ngehngeh

miss mush said...

haha.buduh!

aunnn. said...

hai kak musss!!

gila lah, jumpa pulak kat sini ;)

ni auni, btw. hehehe

miss mush said...

hahahaha.hai dik aunnnnn!kenal tengok nama ko tadi aku da rase ko.aku da lame bace blog ko pun.cuma tak follow ja.hahahaha