follow?oh,my pleasure.

Sunday, April 3, 2011

allergik.

hai hei hoi.
salam 1 malaysia.

semalam aku kelua atas malam.baru sekali da jadik isu kemane aku menghilang.adeh,susah jugak jadik pentipu ni.lantaklah,bukan takde orang taw aku kemane.saje nak buat-buat hot.grr.

oke,itu bukan point nak cite.pointnye adelah..bile aku kelua atas malam.ni aku dapat hasel.hasel ape?
J E R A W A T.ngehhh.manyampah betol.memangla kulet aku ni bermasaklah.takde lah flawless macam korang.tapi lepas balek semalam naek banyak-banyak-banyak bijik.

tgk ni.


ha.nampak tak?nampak tak?atas idong tu.saket tahu.T.T
(maaf kamera xsharp)



memang kulet aku ni jenes yang sangat sensitip.aku tak boleh pake mekap untok mase yang lame.sebab tu aku kene bawak pencuci muke gi kelas.mase break gi lah cuci.kulet sensitip sangat susa nak jage.nak-nak time naek jerawat.menyampahtengokmukesendiri tahu.grr

tapi alhamdulillah aku besyuko sebab kulet aku cume bemasaklah time aku tak jage,tak cuci betol-betol.(jerawat suke aku!) tidaklah macam orang laen yang kadang-kadang naek jerawat or whatsoever bila salah makan or ape orang kate alergik.alhamdulillah aku takde allergik pade ape-ape makanan setakat aku hidop harini.hilang seronok dunie kau allergik makanan.ngehh.kesian aku tengok kawan aku yang tepakse berpantang makan untok menjage kesihatan kulet dan diri.sabarlah teman,ade hikmah di sebalek kejadian.

allergik ade macam-macam jenes.allergik pade makanan,pade barang kemas,allergik pade orang pon ade.setakat ni aku takde allergik pade makanan dan barang kemas.allergik pade orang,emm.ade kot!ngehngeh


nasehat kepade sang allergik,kalau allergik pade makanan,pandai-pandai lah jage makan.jangan makan macam orang yang takde allergik bagai.bahaye.allergik bole bawak maut oke teman-teman. (in case kalau yang teroklah).

bagi yang allergik pade barang kemas,hah ni aku rase memang allergik yang demandlah kan.selalunye orang allergik ni tak bole pakai barang selain barang emas.so,kumpollah duet banyak-banyak buat beli emas.nanti tue-tue bole gadai kalo tak cukop duet.ngehngehngeh


oke lah.sampe sini  jek merepek hari ni.doakan aku dapat jadik flawless macam hana tajima! :D







4 comments:

coffee said...

cara terbaik p tonyoh muke kat jalan tar time waktu tengah hari.. hahaha

miss mush said...

hahaha.melampau!itu bukan flawless.itu flawest.haha

THE KUCHALANA said...

kahkah,padan muka.tu bukan jerawat la,tu fungi kahkah

miss mush said...

syaitonnnn!hahaha.fungi pon fungi lah asalkan maintain comel.kehkeh