follow?oh,my pleasure.

Tuesday, March 8, 2011

hantu paleng hodoh.ewww!

hai hei hoi.
salam 1 malaysia.
tadi aku besame kakak aku maen hantu2.
maseng2 nak buat gaye hantu dengan rambot yang konon2 panjang ni ha.

hantu.korang takot hantu?
aku tak takot.hormat jek.
bhahahaha.

korang penah tengok hantu?
alhamdulillah aku tak penah.dan tak mahu tengok.
tak mahu.taknak.tokse.takmboh!

oke.harini aku nak bercetire pasal mentaliti kite tehadap hantu.
korang rase2 macamane rupe hantu tu?
hodoh?ensom?kachak?jijik?chantek?
entahlah.aku no komen sebab tak penah tengok.
tapi common lah kan.
hantu melayu ni hodoh2.buruk2 jek rupe.
pontianak.toyol.itu.ini.itu.ini.
oh ye.hantu kopek.hahaha
ni antare hantu2 yang biase disebot oleh org melayu.
satu pon takde yang adorable.

dulu mase kecik2 aku ingat org cakap.
jangan kua malam2.nanti ade hantu kacau.
hantu tu buruk.
muke die berulat.
bawak anak,padahal batu nesan.

woahhhh!mase kecik kau.
jangankan kua malam.
bukak pintu malam2 pon takot.
sekarang da bole pk sikit2.hahah

sebenanye orang cakap macamtu sebab tanak bagi kite kua malam.
tak elok.kan ade siang.kua sianglah.
tapi biaselah.maknusie.lagi dilarang,lagi nak buat.
so,untok memastikan anak2 tak kua malam.
macam2 cetirelah direka untok menakot2kan anak2.
kretip kan?ngehngeh
dan cetire2 macamni telah membuat aku takot untok g jamban sorang2.tido dalam gelap.
memang hebat penangan cetire hantu.

dan yang peleknye.
dalam banyak2 hantu.
hantu melayu paleng hodoh.burok rupe.
betol tak?sape setuju goyang bontot!


ni antare hantu melayu na.yang femes jek aku carik.haha


pontianak.orang kate muke die burok.mate merah.blablabla.sampeikan maya karin yang chantek pon tepakse jadik hodoh untok jadik pontianak.tapi blio tetap chantek walopon pontianak.wah3


pocong.some people panggel pocong ni gule-gule.yela.atas bawah berikat.kan macam candy tu.pocong ni melompat2.orang kate lah.tak nampak muke.taktaula ensom ke tak.hoho


toyol.budak kecik ni hebut.kecik2 da pandai mencuri.orang kate die ni lurus budaknye.cakap suro curik 50rm,die curik 50rm lah.yang 10rm bekepok2 tu xamek.orangla cakap.ngehh


oke.done with hantu melayu.skang turn hantu omputeh.


dracula.suke giget2 orang.aww.aww.hahaha.biase dalam cite omputeh dorang cakap dracula tak suke bau bawang puteh.so,nak selamat dari dracula.jadikan bawang puteh snek anda dimane jue!


tu je la kot hantu omputeh yang femes.ensom kan?pakai kot lagik.macam nakgi keje.kalah rosyam nor dalam cite rozana.


hantu cine.


ape name tah.chantek.cun.meletop.mekap tebal.macam rozita che wan.upps!haha.


ni lagi satu hantu cine yang femes.name unknown.tapi still ade mekap.yela,jadik antu pon mau chantek maa!



wonderrrr.kenape hantu melayu yang paleng hodoh dan tak memikat hati?
mentaliti kite kan.hantu hodoh.so,hodohlah.
cube kite bayang hantu muke macam brat pitt.
nak jumpe hari2 kau!haha




wey!wey!ni siyes hantu paleng ngeri penah aku tengok.





dialong hantu mak limah.
makaih.panjangnye kopekkk.hahahahaahahahahhahaahahhaha!





p/s : done untok malam ni.haha.ini untok suke2.senyum bebeh!ngehngeh




6 comments:

Citarasa Rinduan said...

ya ampun...mula2 agak gelak dengan awal2 entry nie..
sebab mmg orang tua suka buat kita takut keluar malam///

tapi..scroll bawah...terus tekan laju2 sambil jari tutup rapat kat sebelah mata


takut ooooooooooooooooooo
kak mmg penakut.
jgn buat lagi yer...

miss mush said...

ngehehehe.gamba google je tu.hihi.kawan pun ramai IM sebab takot. :P

THE KUCHALANA said...

kalau boleh,aku nak tengok hantu yang paling ngeri tu kahkah

miss mush said...

haha.tak payah tunggu hantu.kat mall pon melambak.bhahahaha

jutawan jenal said...

hahaha... lwk tol hantu yg last skali tu...

Jom kongsi kisah kucing pertama anda di sini

miss mush said...

heheh.ok.nnt saye kongsikannyaaaaaaaaaaa :)