follow?oh,my pleasure.

Thursday, March 17, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL





hai hei hoi.
salam 1 malaysia.
nampak gamba kat atas tu?tu gamba banner untok 1 lagi segmen dari abg ben 10.
ah,saje nak join.ngehngeh.
nak taw lebeh lanjut sile klik SINI.

jom jawab soalan-soalan yang perlu dijawab.ngehhhh

  1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
    pernah.thehehe.bukan sebab rupa paras sebab beliau biase-biase jek.takde macam orlando bloom pon.tapi peribadi beliau yang menarek minatku.aww.aww.die gile,dan tu yang buat org gile ni tepikat. :D

  2. Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?
    taklah.perlu ke muke ensom perangai macam hantu.tapi kalau dapat yang ensom macam orlando pon ok.bonus besa tu!

  3. Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
    rambut.rambut yang kemas tu yang nampak dari tak ensom jadik ensom.tak suke yang rambut ade ekor-ekor bagai.macam raksasa.ewww.

  4. Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?
    setuju.penah bace dalam mag mane tah.dari segi saintifik pon ade cakap pasal tu.tapi tak taw lah kesahihannye.nak taw lebeh lanjut,tanye inche google. :)

  5. Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..
    50-50.mungkin ade yang macam tu.tapi tak semua.

  6. Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  ..
    seorang yang ade ilmu agame yang kuat.he's the one yang akan jadik imam aku nanti.sorang yang tak bape ensom.kalau ensom nanti ramai yang tepikat.aku ni da la tak lawo mane.comel jek.haha.sorang yang manes mate memandang.kalau tak manes nanti pahit,meluat pulak tengok hari-hari kan.

  7. Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?
    kalau bole nak lagi tinggi dan gemok! :D tapi as long as blio sehat,okla.

  8. Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?
    nak kurus!baru bole jalan dengan senang hati.wuwuwu

  9. Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?
    tidak.kalau die sayang kite,die time kite seadenye.muke bejerawat,die kate takde.kite gemok die kate tak.see,memang betol-betol tipu tapi at least he's trying to say that,walau macamane pon kite,kite chantek pade die.wawawa

  10. Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..
    erk.entah.aku gune losyen yang panas-panas tu.bole kentut dengan senang.tapi tak kuros pon!aku jugak minom teh herbe orang kampung.mujarab.ade bukti.i laaa.haha.nak taw lebeh lanjut hubungi aku.bhahaha



ok.dah.anak-anak jomla join.aku nak taw jugek opinion korang.HAHA



16 comments:

AinSyu said...

ha5 apo la ko ni

miss mush said...

hahaha.join lah. :D

~emi~ said...

eh menarik ! nnt aku nak jawab lah soalan2 nie . tapi tamau taruk nama ben ashaari kat tajuk entr. muahaha. x suke join segmen2 nie.coz terlalu byk segmen yg bro ben buat. fenin ai. tapi suka jawab soalan.heeee...;P

miss mush said...

HAHA!beyeh3.jawablah.haha

solo molo said...

kalo hati dah suke, dah tak kire yang laen dah...

miss mush said...

ngehehe.mutui3. :D

miss mush said...

ngehehe.mutui3. :D

nikaviolet said...

hye m'balas kunjungn awk balik.....dh follow awk...salam perkenalan....

budak kampung said...

follow u back....uiksssS???rambut???aku takde rambut...alahai...kene reject la camni uhuk3

kalo tak malas,singgah la kenapa perempuan jadi mangsa laki gila seks

miss mush said...

nikaviolet . salam becintean! :D



budak kampung . ala,kenape takde rambut.baru nak usha.haha

HIDAYAH HIDAIZ said...

org ke2 yg jwb rmbut...
huhuhu..rare..
ehehe..
salam perkenalan.. ;)

miss mush said...

heheh.kan betul.kalau rambut serabai nampak serabai lah laki tu.pompuan pun. :)

salam perkenalan jugek. :))

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

salam kunjungan ,

terjun dari segmen BA,trus terjah reading jwpn cool-menarik nie.
semoga berbahagia,dear sis!
keep in touch..

singgah sebentar bersama http://themptyanty.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

follower ke-81,
yanty

miss mush said...

tq.segmen BA memang mengajak orang maen terjah-terjah.:)

will terjah u pulek. :D

sha said...

Singgah sini dari Blog Abg Ben.

Macam-macam cita rasa. itulah kita, manusia, pelbagai ragam.

miss mush said...

ye.citarasa untuk memilih yang terbaek. :)