follow?oh,my pleasure.

Saturday, March 26, 2011

1st contest dari xcyber : pose depan cermin

wee wuu weee wuuuu
kene tag lagi.kontes ni macam bes.begambo depan cermin.alaaa,biase lah.pompuan kan suke begambo depan cemin.its naaatuuuuraaalll.tapi this kontes di taje oleh seorang lelaki.hurrmmmm.
peace cik xcyber! (^,^)vv

okeh.ni syaratnyeeww


SYARAT-SYARAT 
1) Terbuka kepada semua warganegara MALAYSIA shj sbb mudah nak bg hadiah
2) Follow blog nih
 sbb mudah nak tngok kalau de pepe diupdate nanti 
3) Buat 1 entry anda join contest ni dengan tajuk
 "1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin" 
4) Letak banner picture kat atas kat dlm blog korunk.. x kisah la sidebar ke kat mana ke dan link banner tu ke contest ni

5) Gambar tu mesti la ORIGINAL yg korunk punya k.. x leh main ciplak2 org lain punya..ramai2 ke atau sorang2 ke yg penting anda mesti ada dlm gambar tuh, pic korunk boleh dalam bentuk statik atau lain2..tp terhad hanya 1 gambar SAHAJA
6) Tag 4 org rakan anda yg aktif, pastikan mereka tahu merea diTag
7) Tarikh tutup 11.59PM pada 23 April 20118) Pemenang akan dipilih melalui gambar gaya pose paling sempoi/menarik di depan cermin





hah.amek nok.copy sebijik-sebijik.bukan malas.jimat mase. :D




oke.ini banner penaje.




ni gamba aku nak tepek.




gamba depan chermin kan.ha,nampak tak chermin tu?haha

yeah.aku suke gamba ni.
well.
i am the cinderella of myself.
thehehehehe




oke.time for tagginggggg!




oke.DONE.selamat berchermin! :)










4 comments:

fifianggun said...

perrgghh,mana nak cari gambar depan chermin,,ahhaha

miss mush said...

hahaha.ameklah! :D

xcyber said...

Review blog kepada yang join my contest..

Thanks ya sbb joined my 1st contest..

Wish u da best and good luck..

Nice picture ^_^

miss mush said...

tq!saye nak menang!hhahaha.

*padahal gamba xlawo pon.wu