follow?oh,my pleasure.

Wednesday, February 2, 2011

fantasi dan realiti sorang artis.

hai hei hoi.
salam 1 malaysia.
arini aku berade di rumah.
wah.sorge.
rase malas nak balek alor setar dah.

rase serunok bercetire pasal artis.
nak keje ngan melodi lah.haha

arini aku nak senaraikan fantasi dan realiti sorang artis.
sape artis?
ha,fasaha senduk tu la artis.
harharhar (gelak syaiton)

___________________________________________________________


fantasi : mereke adelah ahli-ahli lembage pengarah.ade aset juta-juta woo.ngalahkan dr.rozmey rambot cendawan.
realiti : mereke hanyelah seorang yang biase2 aje.keje makan gaji.ade offer blakon,adelah.kalo xde,bejual la kat bazar romadon.tu pon laku sebab dorang pegang title artis.
___________________________________________________________


fantasi : dorang kalo nak g oberc esok nak pegi malamni baru tepon.sit 1st klas plak tu.makaih,mengalahkan pm.
realiti : kalau nakg oberc,hatta singapore sekalipon tempahan tiket dibuat 2,3 bulan sebelom berangkat.sit ekonomi jek.jimat kos katenye.
___________________________________________________________


fantasi : dalam cite,blakon tanak kalah.asyek jadik penjahat jek.ahli kongsi gelaplah,perompak lah,along lah.
realiti : dorang ni sebenanye ahli mesjid.orang2 baek.xkenal ape tu rokok.(adeke artis cenggini?)
___________________________________________________________


fantasi : dorang org yang sangat baek.betudong litop bak puteri lindungan bulan.sejok perot mak mengandong.rase nak mengandong lagik aihh.
realiti : dorang ni sebenanye jangankan tudong,selendang pon xpegang.setakat skirt,mini skirt malah mikro skirt pon dorang pakai.clubbing?apedehallll.
___________________________________________________________


fantasi : dorang kalo blakon asyek single jek.jadik jejake idaman malaya.xpenah2 blakon jadik bapak orang.orang tengok pon da muak.
realiti : yang sebenonye dorang ni da kawen.da beranak pinak.bukan 1,bukan 5 tapi 3 orang anak.anak plak da beso macam heroin die.
___________________________________________________________


fantasi : kalau belakon.rapat gilak.kawan baek,pelok2,ciom2.
realiti : gile xbetego sape.ko rampas boifren aku!ko amek duet aku!aku saman kau!
___________________________________________________________


fuh.sembelit aku pk fantasi dan realiti ni.
ade nak tambah?hah,tambahlah.
haha

serunok jadik artis,bole jadik macam-macam.
rase macam superwomen.
arini jadik misken,esok jadik kaye.
arini huduh,esok chantekkkk.

btw,aku suke jawapan artis time wartawan macam aku ni betanye.

"kenape bepakaian macam ni?swami xmarah?mak xmarah?"

"tak.mereke memahami kerjaye saye sebagai artis.ni adelah tuntutan kerje."

agak2 nanti dalam kubo bole jawab macam ni x?

entah.

6 comments:

teema chan said...

boleh ganti lah wartawan melodi hohooooo

*sume fantasi ngn realiti tuh hang pike sndrik ka ? bgus nooooo

Danish d'Hearty said...

aiseyh !~ bapak hottt !

bonbonboncet said...

cincan : idea datang lepas bace ujang.fantasi dan realiti tu idea sndre.trimas for liking. :)
memang cite2 dulu nak jadik wartawan.tapi mak xbg.haha

bonbonboncet said...

danish : im hot bebeh.aww.aww.hahaha.trimas for viewing.keep following for the other repekan. :)

cik azwani shafie said...

i lap u la mus!
haha.terbaekk..

bonbonboncet said...

wani : hahaha.trimas makcik!thanks 4 keep following walopon kene pakse.hahaha