follow?oh,my pleasure.

Sunday, January 16, 2011

profile gambo orang laen?

korang biase tengok x gambo kapel dalam fb?
maksud aku gambo profile picture mereke.
kebanyakan para gefren ni meletakkan gambo kakaseh mereke sebagai profile picture.
tapi bile aku tengok yang si boifren xde plak letak gamba gefren dorang sebagai profile picture.
(kalau da namenye penyebok,memang banyak yang aku korek.haha)

kenape dan mengape?

adekah ini sebab si boifren tidak mahu menunjukkan bahawe mereke sudah bepunye?
dan memasang niat untok maen kayu api?
atau mereke malu jike digelar mat jiwo sedangkan memang mereke berjiwe puitis bak a.samad said?
mungken mereke lebeh suke low profile.
atau mungken memang gefren yang over?
lu pk lah sendiri.ngehngehngeh

yang si gefren plak kenape excited sangat letak gambo boifren ea?
kalau aku kan aku lagi bangge kalau boifren aku letak gambo aku,aku pon letak gambo aku.
baru pemes sket.haha
mungken sebab boifren mereke ensom sangat kot.
sebab tu nak bagitaw semua org lelaki ensom ini milikku.
emm,mungken.

tapi,sebenanye xkesah la kalo letak gambo boifren banyak mane pon.
kalau blio nak cureng,make akan cureng lah.
begitu juge wanita2 sekalian.
dann,bagi aku la kan.
jangan nak show off sangat kite tengah hangat bencinte.
kalau putus break clash apejadah.
malu.malu.malu.
already happened to my closed friend.
bile da putus mule la cakap xde jodoh bagai.
dulu kemaen lagi na.

aku dulu teringin jugak bencinte2 show off ni.
nampak hot jek.
tapi skang aku da dewase.
da bole pk siket2.
ok la kann.hahaha


ngeowww!tengokkk.aku pon bole.nak buat jugaklah.hahaha



p/s : sekadar tulesan semate. :)

3 comments:

Prospektus said...

jgn la ltk..malu..hehe
nnti org ckp nk show off plak.hehe

bonbonboncet said...

haha.biala.org bole buat.saye xkan xbole.hahaha

Prospektus said...

hehe..