follow?oh,my pleasure.

Thursday, January 13, 2011

penyelaras itu coordinator

ni gambar curi.jangan marah na

hei hai hoi everibadi.isu sekarang adelah mengenai perletakan jawatan inche chiang woo han sebagai penyelaras kumpulan 25.(kumpulan yang paleng bermasalah orang kate.rasenye xdela masalah mane.huhu).well,tak mahu komen banyak-banyak.hanye ingen menyuarekan ape yang aku rase.ye,ape yang aku rase?aku rase agak sedeh dan tak sangke sampai papa bole letakkan jawatan blio sebagai penyelaras memandangkan hanye tinggal 1sem saje untok papa uruskan kite di kolej.dan selebehnye blio perlu menguruskan kite mengenai hal posting.tapi walopon kite membantah,merayu atau ape-apelah.kalau papa nak letak jawatan,make akan letaklah jawatan itu.biarkan sebab musabab berade hanye dengan blio.

kite sebagai pelateh hanye mampu melihat dan menerime seadenye.ye,memang kite salah.semua ade salah maseng-maseng.jadik,janganlah nak menuding ibu jari kaki pade sape-sape sekarang sebab itu hanye akan membuatkan keadaan jadik maken haru.just follow the flow ye teman-teman.oh ye,sikalang blio da jadik pembantu penyelaras baru kite.(korang taw sape aku maksudkan. XD )nak tanak kene time lah.nok wak gano.yolo dok?tapi dalam ati ni memang memberontak lah nyah.haha.kenape mesti blio.hey,kite patot besyuko sebab blio hanye pembantu dan bukan main penyelaras.buatnye blio dan blio yang pegang kite.haru biru violet kite anak2.haa (cik2 sekalian jangan bagi lampiran a pade saye).ni hanye tulesan saje. XD

dan bagi aku yang paleng bes adelah bile ade antare kite ni dulu kemaen lagi duk potpet2 pasal papa.tibe jek bile blio nak letak jawatan abes ayat2 puitis dikuakan.memang bebaloi2 melihat semue 2.ngeh2.betol lah,we appreciate something just only when we lost it.kan?

sekarang jom kite mendoakan papa chiang semuge blio kembali sehat sejahtere memandangkan ade denga ure2 bahawe blio sedang tidak sehat sekarang.semuge blio akan teros sehat dan bejaye di mase akan datang.

you are still the best papa. :)

p/s : ini hanye sekadar tulesan semate.semuge tidak menjadi isu dikemudian hari. :)

8 comments:

cik azwani shafie said...

we love papa!

bonbonboncet said...

papa loves us too! :)

Anonymous said...

sgt cday bile papa dh x jd penyelaras kite..harap papa kembali chat spt dlu..cayunx papa..sgt3 terharu bile papa ckp kt abg rahim "i love my daughters"..die juga pesan kt abg rahim jgn mrh ktorg(acu,aten,mush n ieka)anak2 die ney mse ktorg nk g melaka utk tarian..thnx papa 4 everything yg u dh wt utk k25..wlupn ade sstgah yg x hargainya,namun pecayala jauh di sudut hati kami,kami sgt3 hargai segala pengorbanan papa..u are da best father..idup papa chiang!!!!

bonbonboncet said...

yahhh..betol 2.sangat3 teharu bile abg rahim cakap macam 2.kite ingat die xhiraukan kite.rupenye die sangat syg kan. :(

chenta hatiku said...

yeah btol 2..psnie sedia la nk dilatih sbg nurse oleh mereka2 e2..

bonbonboncet said...

kite ma.bukan nurse!

chenta hatiku said...

tp kita adalah ma yg akan dilatih spt nurse..sabo jelar..

bonbonboncet said...

em.ye3.sabo jela.1sem je pon lagi.huhu