follow?oh,my pleasure.

Sunday, January 9, 2011

07/01/2011-08/01/2011


again the GREAT-GREAT SERI MAHAWANGSA had a very great-great moment together.starting from pizza hut (sir msg blanjee.XD) sampailah ke karoke ke kafe and macam-macam tempat lagik.hahha..kami berjalan-jalan dengan erti kate sebenar ok.berjalan.sangat leteh dan sangat seronok.

mule-mule kitorang makan2 kat pizza dengan sir msg,mis yoges,kiko kokok,zura,our coach abg rahim dan ahli seri mahawangsa except sutha.the boys datang dulu dan pompuan macam bese lambat untok beberape banyak menet.lepas makan-makan kitorang dengan penoh konfiden bercakap dengan lantang kepade sir msg untok kelua overnite.sir no komen,iaitu dengan kate laen xmenyokong dan membantah.tapi atleast die taw kan plan kitorang?eh,die taw ke x?huhu


mis yoges+sir msg

the wanita ayuu

the wanita ayuu 2

the boys

the seri mahawangsa

the seri mahawangsa 2

mis yoges,sir msg and others

perbincangan hangat ye tuan2 dan puan2

lovebucks XD

my gay boy.ngeh2


dan kami pon bejalan ke karoke dan kami telah bertemu dengan inche aa dan inche h.mereke macam ok so kitorang xdela takot kantoi sangat.tapi lupe blio ade pacar sem ini.ah,lantaklah.kami xkacau koranglah!we had a very great moment.ayob nyanyi macam orang da ilang akal yaw.haha.tapi walopon most of people dalam 2 macam pelek2 tapi kami ok.xde masalah sebab budak2 tarian ni sangat menjage kami.mereke menyuruh kami memakai sweater mereke sebab ramai laki dalam 2.see,nothing to worry about la. :)


GEDIK!hahah

sore yogen xsedap pon.XD

saye headbanging.haha

with zura THE GREAT


lepas karoke kami gerak ke kafeh.xlame pon kat sane sebab bosan.huhu.seterusnye kami bejalan kaki menuju ke kfc yang berade di sebelah restoren pizza tadi.kami berade di kfc untok 1 jangke mase yang agak lame dengan hanye amir,sam,yogen,zairin dan munir yang oder makanan.para wanita sekalian hanye menompang makan.(malu2.HAHA).da agak2 bosan tahap gaban 2 kitorang pon kelua dari kfc dan maen3 kat playground kfc.eh,kalau xmalam ni bile lagi kitorang nak maen kat tempat ni.haha.seronok.gelongsor memang xmuat lah.tesangkut kat bontot yang seksi ni.ngeh2.


mereke ni la yang paleng gedik pada malam tesebot.XD


lihat kaki ku.panjang kannn

kanak-kanak riang ria ribena :)

yogen gedik!

:)


 lepas lepak kat kfc kitorang pon gerak g jalan.well,sangat bosan sebenanye overnait kat alor setar.got nothing here.seriously.kitorang cume jalan mengikut arah kaki membawa.ecewah!suasane malam 2 sangat sejuk.dengan angen yang bertiop xreti bahase,kadang2 ujan rintek2,dengan sweater yang xcukop.peh,memang mencabo.hah,padan muke kan.pandai sangat wat plan gile.hahah.kitorang jalan-jalan depan pekan rabu dan sempatla snap pictures.yela,siang2 maneade ade can nak begambo tengah jalan cenggini. :)



gambo paleng chantek sebab xde yogen.haha



kemudiannye kitorang gerak konon-konon nak balek ostel da.mase 2 agak2 dalam pukol 2,3 lebeh lah.ouh xingat.sempat jugak snap gamba kat roundabout kat depan avon 2.kalau siang mesti orang cakap kami gile.haha.kitorang ingat nak jalan kat sane je teros balek ostel tapi tepakse patah balek sebab jalan terrrrlalu gelap gulita + ade 1 kerete yang xabes2 nak ulang alek depan kitorang.ish,takotla!




ahernye kitorang patah balek gi pekan rabu dan pileh tempat paleng selamat dan terang yakni di bustop.bijak kan pilihan kitorang?haha.kat situ lah kitorang bercerite2 dan yogen mule becerite hantu.he told us a story about spirit of coin and sumtin2 la.uish,takot jugak taw.huhu


tengok zura kat belakang!XD


kat depan bustop ni the boys xcept zairin + ayob yang da mamai-mamai ayam drift.ouh,bukan lumbe kerete.lumbe lari.ngeh2.




dan lepas 2 ade la mamat2 kerete datang.so untok tidak membahayekan diri maseng2 kitorang pon sekali lagi mengambel langkah agak bijak dengan meninggalkan tempat tesebot dan memulekan pejalanan pulang ke kolej.tapi maseng2 rase urinary bladder da penoh so kitorang pon singgah masjid untok melepaskan hajat maseng2.huhu.pacik yang jage masjid tu pandang pelek jek.haha.xpe pacik,kami xbuat ape2pon.=.= mase 2 da nak dekat suboh.dalam pukol 5lebeh gitu.lepas rehat2 jap kat masjid kitorang pon pulang.jalan-jalan sampei leteh.ahernye sampei jugak kat ahmediah.took our breakfast kat situ dan teros bejalan pulang.the jantans eskot kitorang sampei jalan utame nak balek ostel.ouh,so sweet.haha.balek2 lepas semayang semua teros tebongkang.bapak penat.tapi seronok. :))

THE SERIMAHAWANGSA

p/s : yes.we are a bit close together.but never misunderstood peeps. :)

kepade insan yang susah kerane kami,kami mintak maaf.kami sayang kamu sangat.sangat.sangat.sangat.maaf buat kamu menanges.dan kepade kamu,u are forgiven.both side got their own mistakes.so,0-0 k? :)

2 comments:

Yogen said...

Omg..the best blog i ever read!!i love it so much..a synopsis of our outin!!love it soo much..luve u mus!thanks 4 the effort ok..kita kuar lagi yer..and we plan earlier la nex time so xde la boring bangat..love u so much!!

bonbonboncet said...

yes.yes.yes.need an earlier plan la to make it moreee interesting. :D next time p.pinang pulak.HAHA