follow?oh,my pleasure.

Sunday, January 22, 2012

orang kecil di bulan satu.



assalamualaikum.



sekarang dah tengah bulan.nak masuk bulan dua.dalam bulan satu ni ada lah jugak kawan kawan sedara mara menyambut birthday mereka.dengan ini nak amek kesempatan untuk ucapkan Selamat hari lahir! semoga panjang umur murah rezeki dan sentiasa berada bawah lindungan Allah swt hendaknya. 




yang aku nak highlight kat sini adalah,orang orang yang lahir bulan satu ni semua kecik kecik tahu tak.bukan kecik apa,saiz badan diorang semua kecik kecik.ketot ketot.kurus kurus.keding kedingggg aje.mula mula kawan aku cakap macam tu just anggap kebetulan aje.lepas tu eh,betul jugak.see the pictures for the evidence.









08/01/2012 - 22 years young (diana yusoff)





10/01/2012 - 21 years young (aisyah isnon)





10/01/2012 - 21 years young (aidah  ismail - kanan tuu)





17/01/2012 - 21 years young (karimah mamat)





19/01/2012 - 19 years young (izzaty shazwany)






20/01/2012 - 25 years old muahahaha (maisarah yusoff)





26/01/2012 - 21 years young (salha mohamad)






ada lagi.norfatihah hamzah 15/01/2012,pun kecik.tapi gambanya sorry,cannot.heww.



tapi ini untuk perempuan aje.sebab aku tengok lelaki yang lahir bulan ni.emmm semua tak kecik.lonjong ada,besaq gedabak ada.so,conclusion?perempuan lahir bulan satu kecik,lelaki besar.boleh?hahahaha








alahai untungnya yang kecik kecik tuu. (-..- ')











6 comments:

najwa cherel said...

sangat betul..kwn2 pon mcm tu.

great mush said...

@najwa cherel : kan.untungnya lah lahir bulan satu.tak payah susah susah pikir nak diet. :D

Love hurt aeNnn said...

hari lahir kite tak sampai lagiii. nt dah smpai hari lahir kite,, buat lagi macam nie eyhh. hihi ;)

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

haah kan ? adik angkat iqa pon kecik je orgnyaa , bulan 1 la dia keluar dari perut mak dia . (;

great mush said...

@aeNnn : haha.inshaAllah kalau ingat. :P dia kena lahir bulan special baru boleh ada entry.hihi

great mush said...

@mis ulat : hihi.adik ulat tu laki ke perempuan?lelaki bulan satu setakat ni takde lagi yang kecik. :D