follow?oh,my pleasure.

Friday, December 16, 2011

dulu.sekarang.

dulu awal baru bercinta semua macam nak gila.
call hari hari.mesej 24/7.tak pernah nak bosan.jemu.
sekarang mesej tapi kadang kadang nak masa sendiri.
call pun dah tak serancak dulu.hello,buat apa,okbye.



ingat lagi pertemuan pertama.fuh.
segan.malu macam macam feeling ada.
yelah,last jumpa sebagai kawan.tiba tiba upgrade lebih.
tapi sekarang dah biasa.gugup tu tetap ada.
nak nak bila dah laaaama tak jumpa.



dulu kalau nak keluar penampilan nak kena jaga.
paling penting kena tutup cela cela kat muka.
konon konon nak nampak cantik pada dia.
sekarang.pun kena jaga.walaupun dia tak kisah mana.
sebab dia pun serabai sama.



dulu buat apa apa pun kena jaga.
supaya nampak ayu sentiasa.
sekarang.takda lagi kontrol apa.
jadi diri sendiri tu lagi dia suka.
orang kata masa bercinta bau kentut pun wangi.
truth is,kentut dia busuk.kentut aku wangi.



nak dikira kira hubungan masih ditahap permulaan.
still dalam proses nak faham lebih lagi.
terlalu awal untuk lebih dikatakan.
kita muda remaja.tak tahu perjalanan didepan.
lurus kah.bengkok kah.atau temui jalan mati?



rancangan tu ada tapi semua masih kelam.
kejayaan sendiri belum pasti ini pula kejayaan berdua.
masa depan bersama nak dibina.semoga semua jadi nyata.
bila semua dah sedia,bolehla datang berjumpa MEREKA. :)





*gulp







bahana minum kopi.pukul 4pagi tak tidur lagi. (-..- )'

4 comments:

CintaZulaikha said...

dulu dan sekarang mmg akan ada perbezaan..

great mush said...

@cintazulaikha : memang akan lain.yang penting rasa tu kena jaga.hew hew

THE KUCHALANA said...

jangan risau, boleh pergi jauh ni.

great mush said...

@kuchalana : keh keh.aok ni serius ke perli koi nih?koi rase teharu dengan komen aok tuh.haha