follow?oh,my pleasure.

Monday, November 21, 2011

Let the pictures tell the story.


Ini merupakan entry gambar berjuta lemon.




sebelum tu aku nak buat satu pengakuan.sepanjang dua tahun aku berada kat kedah aku TAK PERNAH sampai kat sini.tempat yang orang dah bosan pergi.i repeat TAK PERNAH.kesian kan?makkkk,nak keto sutirrr!



so here's the pictures.sebelum berangkat pergi.makan beramai ramai roti canaii.








and arrived safely, preparing to masuk air.












jalan jalan keliling tasik naik boogy?boogie?kereta?entah apa namanya.heww.



highlight = aku drive menatang ni!wooooot!tapi lepas tu take turn lah.hihi




lepak lepak.snap snap snap.kan syok kalau dapat dslr sebutir.hurmmm.










waiting for the van to pick us up.2 jam okay menunggu!







ini adalah rentetan peristiwa yang berlaku kelmarin, sabtu 19/11/2011.having fun kat sana tempat yang orang dah bosan pergi.wuhuhuu.thanks kepada yang mengajak.lainkali ajak lagi.ngehngehngeh







p/s : gambar diedit untuk mendapatkan efek yang lebih dramatik.tapi cegampang je aku tengok.muahahaha.maaf na.



p/s/s : semua gambar kredit to honey,wani,ecah dan shawati. :)








6 comments:

Danish. said...

best lorh! chantik pulak tuu!

hoNey peja said...

i like...hehehe dramatik sangat..hahahhaa

great mush said...

@danish : besla.kalau pegi laaaagi ramai lagi bes.paling syok time bawak boogie tu.sangat suspen bila time tuka driver tu.kekeke

great mush said...

@honey : kan.keje ngedit gamba jek aku.nak efek dramatik punye pasal.hahaha.

♥e'in♥ said...

wah bestnye.. e'in xpenah sampai sini lagi..

great mush said...

@e'in : e'in orang mana?ni baru 1st time pegi.takde kendereaan la katekan.wuwuwu