follow?oh,my pleasure.

Sunday, February 13, 2011

let's call it a day.

hai hei hoi.
salam 1 malaysia.
hari ni nak bercetire pasal outing lagi.
kali ni outing dipakse oleh acu.
sebab die nak betemu dengan kakaseh hati.
bhahahahahahaaha

entry ni nak tunjuk gamba jek sebenanye.
bajek photoshoot.
haha


ok.mule2 kitorang makan2 kat foodcourt kat cp.
ingat nak makan tomyam maveles,tapi xde ape yang bes.
so just eat ape yang ade lah.
nasik goreng kerabu.
wellsaid.sedap!






then jalan2 mencari barang yang ingen dibeli lah kan.
aku datang tanpe tujuan,so just tengok2 dan dem!terbeli jugok.
earfon kiut.
maveles!




aku suka gila gambar ni.kenape?tah!


teruje okk.hahaha




bile da masok macam2 kedai mule lah bermacam2 posing kan.
yah.sangat very the bosan ok mase ni.
waiting them like an idiots.
4 idiots.
not maveles!








minah ni paleng banyak angkat barang.hahah


ok.konon2 bokeh.bhahaha


sumpah bosan ok.
kami jalan2 dan jalan2 dan jalan2.
snap sane.snap sini.
bile ade kamere,feelin laen walopon henfon ade kamere jugak.
meaning that,kami yang gile gamba menjadi lebeh gile.
hahah

ok.this is what we call back 'face'.
ngehngeh










who's 'face' paleng seksi?hahaha



si gile yang memerlukan perhatian.


just remembered ade barang nak beli.
kat cp konfem xde.
so walking2 to pacific.
abes lemak.dem!


bad romance.wah3


just walking along together.hai taufik,jom jalan same2.haha






kami kawan ok.




mereke lesbo.yeah!haha


bukti ini kamere.bukan henfon.haha.jakun


muke gile beminyak.goreng ikan?tade hal lah!


aku ke pacific just to buy sabon basoh.
and guess what.
tak penah2 pegi sane spent less than 50rm.
nak tunjuknye arini memang xde tujuan keluar.
cume spent 8rm aje.
wah3.

then mase balek.
waiting for the lansi taxi driver.
lansi?
yah.bapak kerek.blagak.cakap besa.etc.etc.

"pakcik tak kesah xde kawan asalkan ade duet."

i remember u lah orang tuaaa.









ok.enuf.
sebenanye kua ni nak meet2 ngan budak2 tarian.
tapi tah kenape mereke macam buat hal maseng2.
yah,maseng2 da sumbong sekarang.
tapi,ade kami kesah?
nak sumbong,sumbonglah.
ahaha

so kami amek lah kamere zairin untok mengamek gambo.
well,kredit to him lah kan.
:)



p/s : even jalan3 kat sekitar sini pon da cukop fun.capturing and blablabla.xperlunye nak kene gi jao2 baru having fun.plus,yeah we are only have our kaki to jalan2.no problem.biase hidop susah.haha


2 comments:

chenta hatiku said...

gler suke...

me ~ mush said...

suker gilerr.haha